Lilypie First Birthday tickers

2011. december 23., péntek

Boldog Békés Karácsonyt

Kívánunk Minden Kedves Olvasónknak!

2011. december 19., hétfő

Mikulás képek


33 és 34. hét


Jól elmaradtam az írással. Nagyon sok dolgom lett így az ünnepek kapcsán. Jöttünk-mentünk és elfelejtettem lejegyezni a dolgokat.

A hozzátáplálásban szépen lassan haladunk előre. Egyik héten az őszibarackot adtam újra, mert ugye a múltkor pöttyösödött valamitől, hát most gondoltam kezdjük apránként megint. Most nem volt gond, úgyhogy már 100 %, hogy melegkiütés volt a múltkori. A múlt héten pedig a paradicsomos krumplit adtam neki újdonságként. Nem panaszkodhatok, nem egy válogatós gyerek. Megeszik szinte mindent. Nagyon jó étvágya is van. Minden kajálás sírással ér véget, mert ő még enne. Nem tudom, ha adnék neki, mennyit lenne képes megenni egyszerre. :)

Az indiános játékot még nem sikerült megörökíteni, de majd apa segítségével felveszem.

A munkahelyemen a mikulásozás nagyon jól sikerült. Bár elég későn kezdődött, de tetszett Zalánnak a sok kisgyerek, mindenkire mosolygott. A Mikulás nem hatotta meg. A csomag tetszett neki, mert lehetett vele csörögni. Persze édességet még jó sokáig nem fog enni, de apa meg anya nagyon szívesen segítenek addig, nehogy megromoljon a csoki. :)

Rohannak a napok és a hétvégén már karácsony lesz. Lehet, hogy az első fogacskánk is előtör addigra. Az egyik alsó nagyon megdagadt és fehérlik is. Igyekszem feljegyezni a történéseket, nehogy kimaradjon valami és két ünnep között majd jövök.
Copyright © 2010 Zalánságok | Design : Noyod.Com | Icons by: FastIcon.com