Lilypie First Birthday tickers

2012. február 23., csütörtök

Zazi pápázik

Majdnem egy hónap kellett, de eljutottam idáig, hogy feltöltöttem a videót. :)

2012. február 21., kedd

43 hetes

A héten a körtével ismerkedtünk, mint új étellel. Mostanában gyakran adok a kezébe hol kekszet, hol kifli csücsköt 10 óraira. Élvezi, hogy szét muszikolhatja (=tépkedheti) a kiflit apró darabkákra. Egyszer készítettem neki reszelt sajtos vajas zsemlét is. Apró falatkákat csipkedtem neki a szájába, már egyre jobban szokja a darabos ételeket.

A második felső fogacskája is kibújt.

Valamelyik nap a héten éppen az ebédjét készítettem, ő pedig a padlón játszott, mondogattam neki, hogy mindjárt jöhet ebédelni. Erre a gyerekem rám nézett és közölte: HAMMA. Majd szinte teljesen ugyanez a szitu megismétlődött uzsonnánál is. :) Azóta mondogatja, ha mi eszünk, ha ő éhes és még ha eszébe jut, csak úgy mondogatja: HAMMA, MAMMA, HAMMAMMA. :)

Új tudománya, hogy a héten megtanult egyedül tapsolni. Már régóta mutogatjuk neki, hogy kell, de nem akarta sosem egyedül csinálni. Inkább a mi kezünket fogta meg, mikor tapsoltunk. Hihetetlen számomra, hogy rögtön tudja azt is, hogy ez a tapsolás. Mert ha mondom neki: „Tapsi”, akkor tapsol.
Annyira izgalmas, hogy minden héten új dolgokat tanul meg.

Egyre jobb idő van, egyre gyakrabban megyünk sétálni. Bár most elkapott minket egy kis nátha, de már kifelé lábalunk belőle.

Megjavították a szervizben a fényképezőnket, úgyhogy most megint töltök fel majd képeket is és megpróbálom a videókat is feltenni.

Vasárnap már 10 hónapos lett a nagyfiunk. Hihetetlen, hogy már csak 2 hónap és 1 éves lesz.
Copyright © 2010 Zalánságok | Design : Noyod.Com | Icons by: FastIcon.com