Lilypie First Birthday tickers

2011. október 9., vasárnap

24 hetes

Kedden voltunk a kórházban koraszülött utógondozáson. A főorvosnő nagyon jó kedvű és aranyos volt. Utoljára akkor volt ilyen kedves, mikor még bent feküdtünk a kórházban. Megdícsérte Zalánt, hogy szépen fejlődik. Már 8 kg és 68 cm. Ő is forgatta és azt mondta, ha nem fordul át magától addigra, mikor jövő hónapban jövünk, akkor majd tornáztatni kell őt. Nem csodálja, hogy nem mocorog, mert nem könnyű ekkora súllyal. :) Vettek vért kicsi fiamtól és végre javult a vas értéke is. Ígéretet kaptunk arra, hogy jövő hónaptól már lehet, hogy nem is kell vasat szednie. Említettem neki is a hasmenést, de szerinte sem a fogzás okozta. Annyit mondott, hogy adjam neki továbbra is a Normafloret és ne aggódjak, majd elmúlik. Zalán végre jókedvű volt a vizsgálaton, gondolom ő is érzi, hogy a doktornő milyen hangulatban van. Végre egyszer jókedvűen jöttünk el.
A hasfájás is elmúlt végre. Már a múlt héten sem adtam neki a gripe watert. Sajnos megmaradt 3 üveggel, majd megpróbálom eladni. Ha nem sikerül, akkor odaajándékozom olyan ismerősnek, aki babát vár.
A hét további része hamar eltelt. Voltak vendégeink, dédi mama, nagymamák, barátok. Majdnem minden nap jött valaki. Örülök, mikor ilyen mozgalmas az életünk és jó érezni, hogy törődnek a nagyszülei a kicsinkkel.
Nekem volt egy nagyon rossz éjszakám. Szerdáról csütörtökre nem sokat tudtam aludni. Iszonyatosan felfáztam. Pedig észre sem vettem, hogy mikor történt. Nem először jártam így, úgyhogy már tartok itthon gyógyszert. Csak az első néhány óra, mikor előjön az iszonyat. A falat tudnám lekaparni és semmilyen fájdalomcsillapító vagy görcsoldó nem hat. A legnagyobb ellenségeimnek sem kívánom ezt a fájdalmat, amit ilyenkor érzek. Szerencsére már túl vagyok rajta és ma már a fűtést is bekapcsolták.
Reggel felhívott a sógornőm, hogy jönnek felénk és mivel hideg van arra gondolt, hogy hoz Zazinak téli ruhát. Neki lányai vannak, de van fehér meg piros overálja, meg meleg rugdalózói, amik pont jó méretűek. Nagyon örültem és ezer köszönet, hogy eszébe jutottunk és el is hozták. Így már ki merem vinni sétálni. Jó lenne már a jövő héten a munkahelyemre is eljutni. Szeptemberre ígértem a munkatársaimnak, hogy meglátogatom őket, aztán már lassan október közepe van.
Copyright © 2010 Zalánságok | Design : Noyod.Com | Icons by: FastIcon.com