Lilypie First Birthday tickers

2011. szeptember 19., hétfő

Öt hós képek












2011. szeptember 18., vasárnap

21 hetes

Kedden voltunk a gyerekorvosnál, aki nem engedélyezte a tejpépet sem. Mondván, hogy a kórházban, biztosan nem véletlen mondták, hogy 6 hós koráig csak tápszert kaphat. Nem baj, már ezt az egy hónapot kibírjuk és aztán már kanállal ehet a fiatalember. :)
Megvizsgáltattam, mert ment a hasa két nap is, de valószínű, hogy csak a fogzás. Kutya baja a doktornő szerint. Aztán a hét vége felé köhögött is kicsit, de ez is hamar elmúlt. Nem tudom mi lehetett az oka. Megmérték, 7600 g. Nem csoda, ha nem akar forgolódni ilyen súllyal. De ha magamból indulok ki, én is 16 hónaposan kezdtem menni, szóval lusta anyának lusta a gyereke is. :)
Szerdán délelőtt ismét angolon voltam, este pedig tornázni. Zalán nagyon jól viselte, szeret az apával lenni. Csütörtökön az egyik, pénteken pedig a másik nagymama látogatta meg. Szombaton a barátaink jöttek többen is, úgyhogy minden napra volt elfoglaltságunk. Nagyon jól telnek így a hétköznapok és a hétvégék is. Sosem unatkozunk.
Vasárnap a dédi mamát látogattuk meg az anya (vagyis az én) szülőfalujában. Már július óta nem látta Zalánt, nagyot csodálkozott, hogy mennyit nőtt és milyen okos „nagyfiú” lett.
A héten végigolvastam apának, hogy mit kell tudnia a nagykönyv szerint egy három-négy-öt hónapos babának. Van, amiben le van maradva a kis drágánk, de több mindent tud már, amit leírnak.
Tornáztatjuk a kis kezét és úgy látom, egyre kevesebbet van ökölbe szorítva. Sokat dumál és fél ülő helyzetből felhúzza magát ülőbe. Mindig csak ülne, mert már rájött, hogy így jobban látja a világot. Imádom, ahogyan hozzám bújik, meg az arcát az arcomhoz dörgöli. Biztosan ez akar lenni a puszi nála. :)
A mai napon először fogta meg két kézzel a cumisüveget.
Külsőre is nagyon sokat változott. Kihullott a babahaj és helyette kis szöszi haj nőtt. Most már elkezdett sötétedni, de inkább mondanám szőkének, mint barnának. Ugyan szerintem nem lesz olyan szöszi, mint én voltam, de tőlem örökölte a világos haját. Kezembe akadt egy baba kép rólam és a szeme színe is teljesen olyan, mint nekem volt.
Ígérem, holnap már tényleg teszek fel képeket is.
Copyright © 2010 Zalánságok | Design : Noyod.Com | Icons by: FastIcon.com