Lilypie First Birthday tickers

2011. október 16., vasárnap

25 hetes


A héten kapta meg kisfiam az utolsó Prevenar oltást. Nagyon jól tűrte, még nevetgélt is a doktornőnek. Egyáltalán nem sírt. :) Csodálkoztam azon, hogy nem kell másik fajta tápszert kapnia. A doktornő szerint amit most eszünk, az 3 éves korig felírható. Hát, azért azt nem szeretném, ha még 3 évesen is tápszert enne. :)

Nagyon sokat nőtt, lassan már a 68-as ruhák sem jók rá. Overálban biztosan kell a 74-es, de ha nagyon aláöltöztetem, akkor már az is éppen, hogy jó. Így hát télire kellett vennem 80-as bundazsákot és overált. Nagyon jókat sikerült találni egy aukciós oldalon. Jó, hogy végre rájöttem, hogy úgy is lehet keresgélni, hogy csak a mi városunkban keressen. Így még postaköltséget is spóroltam.

Pénzügyekben elég jól sikerült ez a hét. Végre sikerült eladnom az iker babakocsit és túladtam az angol vizeken is. Igaz, azokat jóval ár alatt adtam. De legalább valamennyi pénz visszajött belőle.

Költekezni is fogok mostanában, mert még szeretnék néhány téli gúnyát venni a drágámnak. Meg persze harisnya is kell. Kapott 62/68-as kiscsizmát a barátnőméktől még mielőtt megszületett. Hát, sajnos már ki is nőtte, úgyhogy bekerült a „kistesónak félretéve” dobozba. :)

Meglátogatott minket a védőnő is a héten. Elmagyarázta, hogyan kell főzeléket készíteni babámnak. Jövő héten már 6 hónapos lesz. Úgy tervezem, hogy először almát fog enni. A következő héten meg valami zöldséggel folytatjuk. Nem tudom, hogy a tejpépet is külön héten kell bevezetni, vagy arra nem lehet allergiás? Inkább türelmes leszek és külön héten vezetem be. :)

Sokat sétáltunk a héten. Mivel apa rengeteget dolgozott, így nem mentem angolra. Szerdán viszont Zalánnal együtt elsétáltunk és elvittük a házi feladatot. Pénteken pedig a munkahelyemre buszoztunk fel. Hát, a buszozás nem egy kellemes élmény babakocsival, de néha ki lehet bírni. Jövő héten újra felmegyünk, mert sajnos nem sikerült mindenkivel beszélgetni.

Vasárnap a dédi mamát látogattuk meg. Apa segített a kerti munkákban, amíg mi a meleg szobában beszélgettünk. Majd délután megvásároltuk a hozzátáplálás kellékeit. Kapott Zazi kis műanyag tányért meg kanalat és csőrös itatópoharat is. Az nagyon tetszett neki, már a boltban nyújtotta érte a kis kezét. Játékokat is mutogattam neki, de egyik sem keltette fel az érdeklődését, úgyhogy azt most nem vettünk. Beszereztünk viszont egy kiscsizmát és sapit meg kesztyűt. Úgy tetszettek a maci füles pihe-puha overálok a boltban, de sajnos nem volt méret belőle. Jövő héten benézek a baba bizományiba, hátha kapok rá egy ilyen aranyos darabot.

Jövő héten is folytatjuk a sok sétát. Remélhetően hamarosan eljutunk a baba klubba is. :)

Copyright © 2010 Zalánságok | Design : Noyod.Com | Icons by: FastIcon.com