Lilypie First Birthday tickers

2011. október 2., vasárnap

23 hetes


Hétfőn délelőtt volt nálunk a védőnő. Megnézte Zalánt és lecseszett, hogy miért nem teszem már le a földre. Tessék letenni egy plédet és azon hadd henteregjen. Tény, hogy még mindig túl sokat van kézben, de szerintem nem is kell csodálkozni rajta, hogy így kényeztetjük…
Drága kisfiam megint bizonyította, hogy rafinált. :) Mikor a védőnő hasra tette, vagy háromszor is visszafordult a hátára. Úgy néz ki, meg tudja ő csinálni, csak lusta és nekem nem hajlandó.

A hasmenésre annyit mondott, hogy ha szerdáig nem múlik el, akkor vigyem le a doktornőhöz. A fogzásra a kenőcsöket nem ajánlja, mert drágák és csak nagyon rövid ideig hatnak.
Délután beszéltem nagybátyámékkal, ők javasolták a krémet. Ők használták mindkét gyereknél.
Estére nagyon nyűgi lett a picikénk. Mondhatnám vigasztalhatatlanul ordított. Ekkor beszéltem sógornőmmel, aki szintén ajánlotta a krémet, nekik is használt. Megbeszéltük, ha nagyon sír és nem tud aludni, adjak neki Nurofent. Adtam is és este 8-tól reggel 5-ig nyugodtan aludt.
A keddünk hasonlóan telt, mint a hétfő.

Szerdán aztán elvittem a doktornőhöz. Totál unottan közölte, hogy majd lesz olyan is, hogy hányni is fog. De most ha van étvágya és iszik eleget, akkor nem kell félni. Majd elmúlik a hasmenés. Ez már nem a fogzástól van valami vírus lehet, de nem kell kapnia rá semmit. Ha péntekig nem múlik el, akkor vigyek le a rendelőbe egy kakis pelenkát. Mondtam neki a Hippes cuccot, erre közölte, hogy mivel eddig csak tápszert kapott most nem kéne neki ilyet adni. Kiakadtam, mert igazából se meg nem nyugtatott, se nem adott rá semmit. Így maradtak a homeos bogyók, hogy legalább valamit adjak neki, hátha segít rajta. Este pedig most már harmadik nap adom neki a Nurofent, mert vígasztalhatatlanul sír. :(

Csütörtökön már kevesebb pelus fogyott. Pénteken mivel 10-től délig rendelt a doktornő gondoltam túl vagyunk, nem viszek pelust.

Azóta beszéltem két ismerőssel, egyikőjük szerint nem lehetett vírus, mert akkor láza is lett volna és akkor más állaga lett volna, mint amit leírtam neki. Másik ismerős megnyugtatott, hogy az ő kisfiának is 1-1,5 hétig ment a hasa mikor jött a foga. Szóval azt hiszem mégiscsak a foga a ludas. A lényeg, hogy túl vagyunk rajta. Lehet, hogy túlaggódtam, de ez volt az első hasmenése. :)

Hihetetlen, még néhány hónappal ezelőtt sem gondoltam volna, hogy ilyenekről fogok írni. Nem vagyok normális. :) De mindegy, hát ez is hozzá tartozik a mindennapjaihoz.

Mára nagyon jó kedvű lett. Újdonság, hogy már nem fél, ha felemeljük a levegőbe. Sőt, feldobtuk és hangosan nevetett. Letettem a plédre, ahogyan a védőnő javasolta és lábbal tolja előre magát. Még a kezével nem segít rá, de így is el tud jutni A-ból B-be. Meg többször át is fordult hasról hátra. Annyira ügyes.
Copyright © 2010 Zalánságok | Design : Noyod.Com | Icons by: FastIcon.com